Zomaar iets liefs

Happy Little Moments laat ik het liefst achter op stoelen in de trein, op tafel of in de menukaart in een café of restaurant en op allerlei andere openbare plekken, die ik vaak spontaan bedenk.

Omdat er veel minder open is, laat ik de laatste tijd ook minder kaartjes achter dan eerst. Heel jammer, want een onverwacht lief gebaar, is nu misschien wel meer welkom dan ooit.

Een lief gebaar ontvangen op het goede moment kan heel bijzonder zijn, maar het geven ervan ook. Het is bewezen dat geven gelukkig maakt en dat ervaar ik ook elke keer wanneer ik een kaartje maak en achterlaat.

Hoe mooi zou het zijn als er nog véél meer geluksmomenten ontstaan, voor de ontvanger én ook voor de gever. Met dit idee heb ik een nieuw kaartje bedacht. Een kaartje om zelf ‘zomaar iets liefs’ op te schrijven en in de brievenbus te doen bij een onbekende. Zelfs als alles dicht is, kan deze manier van liefde verspreiden gewoon doorgaan.

Ik ben al begonnen met schrijven en ga er binnenkort mee door de buurt fietsen, om ze bij willekeurige mensen in de brievenbus de doen.

Als je ook ‘zomaar iets liefs’ wil doen bij jou in de buurt, kun je dit laten weten onder de laatste post van Happy Little Moment op Instagram. Hoe meer winnaars, hoe meer geluksmomenten. Daarom worden er vóór 1 mei 25 winnaars bekend gemaakt.

Mocht je niet kunnen wachten en nu al willen beginnen met schrijven, de kaartjes zijn vanaf nu ook te koop in de webshop.

 
foto1.jpg
foto3.jpg
foto6.jpg
foto2.jpg
foto4.jpg
foto5.jpg

 

Anne Sophie Oudman