Vinders vertellen..

 
Ronald.jpg
 
 
Dankjewel! Dit had ik nou net nodig! Gevonden op Tilburg CS.
— Ronald
 
 
Wies.jpg
 
 
Net toevallig dit leuke kaartje gevonden op Arnhem Centraal, heel leuk initiatief!! Fijne dag en dankjewel 💘✨
— Wies
 
 
Maartje.jpg
 
 
Zojuist gevonden op Den Haag centraal. Alleen al het envelopje is een klein feestje en dan zit er ook nog zo’n leuk kaartje in! Gelijk gedoneerd zodat nog meer mensen zo’n mini geluksmomentje kunnen vinden. Made my day!
— Maartje
 
 
Shirley.jpg
 
 
Vroeger had ik hem waarschijnlijk niet mee durven nemen, want waarom zou ik dat mogen? Maar nu heb ik het - met wat kriebels in m’n buik - gewoon gedaan!

Dit is zó waar! Ik weet niet wie dit daar heeft neergelerd, maar het voelt als een prachtige sign en reminder van het universum.
— Shirley
 
 
Gin.jpg
 
 
Vanochtend gevonden op UC. ❤️
— Gin
 
 
Jenny.jpg
 
 
Mijn zoontje van 6 vond dit kaartje bij Ewsum in Middelstum. Hij is er erg blij mee. En kan hem goed gebruiken, hij heeft nooit geluk zegt hij vaak 😄.
— Jenny
 
 
Ty.jpg
 
 
I was so afraid this little weird fun mystery was an advertisement.
Faith in humanity restored!
— Ty
 
 
Britt.jpg
 
 
Vandaag werd ik verrast en ik wil je laten weten dat ik je werk heel erg waardeer. Je bezorgde mij echt een geluksmoment vandaag toen ik je mooie envelopje zag liggen. Dankjewel en ik hoop dat je hier me door wil gaan.
— Britt
 
 
Anne+Mare.jpg
 
 
This made my day!
— Anne Mare
 
 
jeffrey.jpg
 
 
Zo’n lief gebaar, het maakte mijn dag helemaal goed.
— René
 
 
 
 
Super leuke actie! Ik werd gelukkig van het kaartje!
— Onbekend
 
 
Sergey.jpg
 
 
Wat mooi!
— Sergey
 
 
geoffry.jpg
 
 
Klopt!
— Geoffry
 
Christoph.jpg
 
 
Zomaar een lief kaartje vinden brengt een gelukkige lach op mijn gezicht. Wat een mooi initiatief.
— Christoph
 
jeffrey.jpg
 
 
Ik heb vandaag een envelopje gevonden en moest er bijna van huilen. Ik vind het prachtig om te weten dat er nog mensen op deze wereld zijn met zo een goed hart. Ik wil je daarom zeer bedanken voor een bericht dat ik niet wist dat ik zo nodig had. Ik zet het voort!
— Onbekend
 
Jonathan.jpg
 
 
Ik vind het een mooi gebaar om zo mensen te verrassen met een lief bericht. Het maakte mijn dag nog beter!
— Jonathan
 
Mike.jpg
 
 
Ik denk dat ik vandaag één van de kleine envelopjes heb gevonden op het station in Eindhoven. Een ontzettend leuk en goed concept, echt waar!
— Mike
 
 
Marly.jpg
 
 
Wow wat super leuk... En ja precies op het juiste moment! ♥️
— Marly
 
 
Tara.jpg
 
 
Dit lieve envelopje en kaartje vond ik op het station in Eindhoven toen ik ging stemmen. Ik moest even twee keer kijken maarnam’m toch mee. Een handgeschreven kaartje met een lieve boodschap. Volgens de maker bestaat toeval niet en krijg je wat bij je past. Mooi!
— Tara
 
 
Anne.jpg
 
 
Just found this little envelope and message at the station. Cheers me up so much!
— Anne
 
Emanuel.jpg
 
 
What a lovely day !❤️
— Emanuel
 
 
Destan.jpg
 
 
Vandaag dit leuke kaartje gevonden bij de poorten aan de Jaarbeurszijde van station Utrecht Centraal. Precies wat ik nodig had. Dankjewel!
— Destan
 
 
Ruth.jpg
 
 
Yay I too found one on Thursday afternoon at Eindhoven NS. I’d just been reading the article in the Metro about them that morning! 💌
— Ruth
 
 
Voorbeeld 9.jpg
 
 
Vanmorgen kreeg ik een lach op mijn gezicht toen ik mijn ov kaart oplaadde en er een envelopje tussen het scherm van de automaat uitstak. Nu heb ik geen social media, maar wilde je toch even laten weten dat ik het een mooi gebaar vind. Die gaat in mijn plakboek met ‘happy things’.
— Mirjam
 
 
Voorbeeld 9.jpg
 
 
Vanochtend ging ik met de trein naar mijn werk. Ik pakte de krant en daarop lag een envelop VOOR DE VINDER. Wat een super leuk initiatief! Geweldig! Een heerlijke dag heb ik gewoon nu al.
— Susan
 
 
Ben.jpg
 
 
Heel erg leuk!
— Ben
 
 
Felicia.jpg
 
 
Vandaag gevonden in het MMC in eindhoven.
Wat een ontzettend mooi gebaar 💕 hoop dat u ook veel liefde terug krijgt💝 dankjewel !
— Felicia
 
 
 
 
Informatieve, maar lange dag in het MMC in Eindhoven. En ineens vond ik deze middagvullende grijns op mijn gezicht! Dankjewel!! Super welkom. Ik ga deze koesteren ❤
— Barbara
 
 
Nicolette2.jpg
 
 
Finding your little card at Utrecht CS honestly made my day. Such a touching little gesture from a stranger. Love it, thank you 💛
— Nicolette
 
 
Patrick.jpg
 
 
Altijd leuk om te vinden!
— Patrick
 
 
Stef2.jpg
 
 
Voelde me eenzaam vandaag, kwam aan op Utrecht CS, knapte alweer een beetje op, checkte uit en daar lag dat lieve kaartje. Dank je wel.
— Stef
 
 
Amal.jpg
 
 

En dan kom je dit tegen onderweg naar huis..
— Amal
 
 
 
 
Net dit bijzondere kaartje gevonden op Den Haag Centraal. Wat een super leuk initiatief! Heel erg bedankt.
— Elselijn
 
 
onbekend.jpg
 
 
Vandaag dit gevonden in de trein, wat een mooi initiatief!
— Onbekend
 
 
Emy.jpg
 
 
Hey! Vond het echt super leuk en grappig om dit op een bankje op Utrecht Centraal te vinden. Maakt je dag extra leuk. Hoop dat jullie het zelfde gevoel aan nog veel meer wildvreemde zullen geven.
— Emy
 
 
Chris.jpg
 
 
Thank you Happy Little Moment ❤️
Gevonden in stalling Jaarbeurs - Utrecht.
— Chris
 
 
Maarten.jpg
 
 
Was wel welkom zo’n kaartje!
— Maarten
 
 
Rolf en Yati.jpg
 
 
Dag lieve lievekaartjesmaakster, Ik vond je mooie met liefde gevulde envelopje vandaag in de trein. Het kwam zo op het goede moment. Een klein geschenkje uit de hemel. Dank je wel! X
— Hanne
 
 
Stella2.jpg
 
 
I found this Happy Little Moment and it made my day! The sweetest thing I’ve seen in a long time.
— Stella
 
 
Hanne.jpg
 
 
Vandaag een kaartje gevonden in de eerste klas samen met mijn collega. wij hebben beide geen Facebook daarom ons bedankje via deze weg. succes met je initiatief!!! Groetjes van de treinstewards van Hago Rail Services
— Rolf en Yati
 
 
 
 
Thank you, great way to start the week!
— Yanye
 
 
Aniruddh 2.jpg
 
 
Just found a message at Centraal station. We’re visiting from San Francisco and this is the last leg of our Europe trip. Today is our first day in Amsterdam. Thank you, it really made me smile!
— Aniruddh
 
 
Janneke 2.jpg
 
 
Deze vond ik gisteren, toen ik teneergeslagen vanwege ernstig zieke moeder op weg was van het ziekenhuis naar mijn huis. Het pepte me enorm op. Heel lief om zoiets te doen, dank!
— Janneke
 
 
jeffrey.jpg
 
 
Het kaartje dat ik vond in het vliegtuig heeft me ontzettend goed gedaan. Ik ben mijn vader 3 weken geleden verloren op jonge leeftijd. Heb hem expliciet gevraagd mij te laten weten dat hij er nog is. Mooi dat het kaartje dan op mijn stoel terecht komt. Dat kan geen toeval zijn. Mijn moeder is gister bij een paragnost geweest en die gaf aan dat ik een teken heb ontvangen in de vorm van een papiertje waarmee mijn vader mij een hart onder de riem wilde steken. Bizar..
— Jeffrey
 
 
Ester 2.jpg
 
 
Zo verrassend....! Ik was vanmiddag een gelukkige vinder van een van je kaartjes in Starbucks op HC in Utrecht. Getroffen was ik door het mooie handwerk waar duidelijk aandacht en liefde aan was besteed! Slechts een paar minuten later liep ik met mijn twee kids naar het opwaardeerapparaat voor een van de OV chipkaarten en iemand kwam naar me toe met twee dagkaarten die hij en zijn vriendin niet meer nodig hadden. Zo konden we gratis terug naar Amsterdam reizen. Samen dus drie bijzondere kaartjes in drie ongeveer drie minuten...! Dank jullie alledrie. ❤️❤️❤️
— Ester
 
 
Yvonne.jpg
 
 
I found a little present in the train this morning. Thank you for brightening up my day!
— Yvonne
 
 
patricia.jpg
 
 
I just found this under my chair!! Thanks Happy Little Moment you made my day!!
 
 
Anniek 2.jpg
 
 
Just what I needed today. Thank you happymaker.
— Anniek
 
 
marcel 2.jpg
 
 

Gevonden in de trein van Utrecht naar Roermond gister. Found in the train to Roermond yesterday. Geluksmoment! Happy moment!! Thanks!
— Marcel
 
 
Camila2.jpg
 
 
Hello! I found this in Ubud, Bali months ago! It was in the bathroom of Hubud. I’ve kept it with me since then. Your illustration work is beautiful! And your messages are so cute. Thank you, I loved it! :) ❤️🌸
— Camila
 
 
Veerle.jpg
 
 
This just totally makes my day ofcourse; found this cute little message in the toilet @hubudbali
— Veerle
 
 
 
 
Found this cute hidden envelope between two mattresses upstairs in Hubud on Bali. Thanks!
— Daniel