Cart 0
 

 Mijn missie

Wat ik het allerliefste doe is mensen verrassen door middel van mijn creativiteit. Op een mooie nacht ruilde ik mijn slaap in voor een idee dat me niet meer heeft losgelaten. Waarom zou ik me beperken tot het verrassen van mensen die ik ken, terwijl er zo veel meer mensen zijn die ik blij zou kunnen maken?

Zo was ‘Happy Little Moment’ geboren.

Kleine, handgemaakte kaartjes met een liefdevolle boodschap die ik achterlaat op openbare plekken om onbekenden een gelukkig moment te bezorgen.

Ik geloof niet in toeval en hoop dat ieder kaartje dat ik achterlaat op het perfecte moment bij de juiste persoon terecht komt.

Kaartje gevonden? Deel het hier!

Om door te gaan met het verspreiden van liefde heb ik jullie hulp nodig. Met elke euro wordt een onbekende verrast met een Happy Little Moment. Help je mee?


Voor jouw bedrijf

Inmiddels is Happy Little Moment er niet meer alleen voor onbekende vinders maar ook voor bedrijven die klanten op een originele manier willen verrassen. In overleg maak ik één of meerdere ontwerpen die afgestemd zijn op jouw merk, dienst(en) en de boodschap die jij je klanten wil geven.  
 
 
hlm 14c.png
Wolken-702x336.jpg