Cart 0
 
hlm 14c.png
Wolken-702x336.jpg
 

Jouw boodschap

Er zijn momenten waarop je jouw klant(en) een persoonlijk gebaar wil geven. Omdat je ze wil bedanken voor het feit dat ze trouwe klanten zijn. Omdat je iets extra’s zou willen doen voor speciale klanten. Om een nieuwjaarswens te sturen of een wens op een ander belangrijk moment. Maar vooral omdat je wil laten zien dat je als bedrijf (groot of klein) verrassend en persoonlijk kunt zijn.

Een Happy Little Moment kaartje is meer dan een wenskaart. Het is een symbool van liefde en dankbaarheid voor de ontvanger.

De boodschap die jij als bedrijf aan je klant wil geven staat centraal. Kleuren, symbolen en tekst worden afgestemd op jouw bedrijf en de boodschap die jij jouw klanten wil geven. Indien gewenst kunnen de kleur en het logo van de lakzegel worden aangepast. Dit geldt ook voor de sierpostzegel.

 

Met liefde gemaakt

De kaartjes worden gemaakt van biologisch, handgeschept gerecycled katoen uit India, waar de makers er een eerlijke prijs voor ontvangen.

Het papier wordt hier handmatig bedrukt en de kaartjes worden verpakt in kleine envelopjes van gerecycled papier.

Ieder kaartje wordt met zorg gemaakt en verpakt en alle envelopjes worden voorzien van een lakzegel en een (sier)postzegel. In overleg maak ik één of meerdere ontwerpvoorstellen en bij overeenstemming werk ik deze uit. Omdat ieder kaartje handgemaakte elementen heeft kunnen de kaartjes op dit moment alleen nog in beperkte oplagen worden gemaakt.