Zij gingen je voor

 
bol.png
 
 
Wat een sprankelend persoon om mee samen te werken is Sophie! Ze maakt een kunstwerk van elke opdracht. Je ziet in de Happy Little Moments echt haar passie en authenticiteit terugkomen. Een samenwerking met Sophie is zeker aan te raden.
— Bo van Mierlo
 
 
 
Zo puur, zo echt, recht uit het hart. Precies wat wij ook willen geven. Indrukwekkend mooi! Succes Sophie!
— Fleur Teklenburg
 
Knab.jpg
 
 
Heel fijn samengewerkt met Anne Sophie. Ze heeft hele mooie kaartjes gemaakt voor onze Knab-klanten, precies zoals wij dat wilden. Aanrader!
— Cansu Dengiz
 
 
 
Anne Sophie creëert precies wat ze vanuit haar karakter uitstekend kan: het bedenken en leggen van connectie en het verspreiden daarvan. Ze is creatief, sociaal en wat ze maakt komt vanuit haar hart.
— Patrick van Gerven
 
 
 
We waren al tijden op zoek naar een opvallende manier om onze beste klanten te bedanken rond kerst, einde van het jaar. Geen wijn, of een standaard kaartje. Via vrienden kwam ik op de opmerkelijke handgemaakte kaarten van Sophie. Het was een perfecte match, want haar kaarten staan voor zorg en aandacht. Ook onze kernwaarden bij mijn servicegerichte bedrijven. Eind 2017 hebben we Happy Little Moments kaarten aan onze beste klanten gestuurd van KUNSTUITLEEN.NL en van mijn vergadercentrum Amsterdam ART Center. Veel aardige mailtjes en reacties hebben we ontvangen. Het heeft zeker zijn effect gehad en veel glimlachen op gezichten getoverd. Werken met Sophie is een bijzondere ervaring. Zij vertegenwoordigt al het gevoel dat wij bij onze klanten op willen roepen.
— Peter Maasdam