Zij gingen je voor..

We waren al tijden op zoek naar een opvallende manier om onze beste klanten te bedanken rond kerst, einde van het jaar. Via vrienden kwam ik op de opmerkelijke handgemaakte kaarten van Happy Little Moment. Het was een perfecte match, want deze kaarten staan voor zorg en aandacht. Ook onze kernwaarden bij mijn servicegerichte bedrijven.

Eind 2017 hebben we Happy Little Moment kaarten aan onze beste klanten gestuurd van KUNSTUITLEEN.NL en van mijn vergadercentrum Amsterdam ART Center.

Veel aardige mailtjes en reacties hebben we ontvangen. Het heeft zeker zijn effect gehad en veel glimlachen op gezichten getoverd.
— Peter Maasdam Eigenaar Kunstuitleen.nl & Amsterdam ART Center
peter.png
Bo.png
 
Wat een sprankelend persoon om mee samen te werken! Ze maakt een kunstwerk van elke opdracht. Je ziet in de Happy Little Moments echt haar passie en authenticiteit terugkomen. Een samenwerking met Happy Little Moment is zeker aan te raden.
— Bo van Mierlo Specialist Customer Happiness bol.com
 
Ik was opzoek naar een lief, klein en persoonlijk cadeautje voor een aantal verpleegkundigen die mij een tijd lang intensief hadden behandeld. Via bol.com kende ik de ontwerpster van Happy Little Moment en ik heb haar gevraagd er een aantal voor mij te maken, dat heeft ze gedaan. Ik heb de afstemming als erg positief ervaren, op hele korte termijn had ik mijn cadeautjes! Ik vond het een speciaal en bijzonder (klein) cadeautje om te geven en ik kreeg er erg positieve reacties op.
— Dana van Wageningen Senior Business Analist Customer Happiness bol.com
Dana.png